A Bellaterra

Hotel Campus
Centre de Convencions

Hotel Campus Centre de Convencions

L’Hotel Campus, gestionat per la Universitat Autònoma de Barcelona, és un hotel-escola amb instal·lacions idònies per organitzar-hi tota mena d’esdeveniments. Ubicat a Vila Universitària, la zona residencial del campus, és l’únic hotel que disposa de tots els serveis d’una universitat.

Centre de Convencions:  nou sales de reunions, algunes modulars, totalment equipades amb el material audiovisual i de suport necessari per a la realització de cursos, reunions, convencions, congressos i actes socials, fins a un total de 700 assistents.

Sala Arnau de Vilanova, Hotel Campus Centre de Convencions

104 habitacions dobles, equipades amb bany complet, telèfon, aire condicionat, TV amb connexió via satèl·lit, connexió a internet, minibar, caixa de seguretat digital, etc.

Habitació Hotel, Hotel Campus Centre de Convencions

Àmplia i variada oferta de restauració, tant per a clients individuals com per a grups: restaurant de carta, de menú, cafeteria/snack bar i àpats a mida per a grups,

Servei combinat (forfait) que inclou la reserva de sales de reunió i dels serveis de restauració i d’allotjament, amb preus especials per a grups.

L’Hotel compta també amb els espais verds i les instal·lacions esportives de la UAB que li permeten d’acollir cursos de formació d’empresa, outdoor i indoor, en un entorn acadèmic que afavoreix tota mena d’aprenentatges.