Localització i accessos

Barcelona, Casa Convalescència

Casa Convalescència
C/ Sant Antoni Maria Claret 171
08041 Barcelona

Accessos

 • En metro
  Línia Groga (L4) – estació Guinardó – Hospital de Sant Pau
  Línia Blava (L5) – estació Sant Pau – Dos de Maig
 • En autobús
  Línies 15, 19, 20, 45, 47, 50, 51, 92 i 192.
 • GPS
  Introduir les coordenades següents:
  Latitud: 41.413702 (41° 24′ 49.33” N)
  Longitud: 2.177482 (2° 10′ 38.94” E)
 • Des de l’aeroport
  Tren + Metro
  : a l’estació de RENFE agafar el tren fins a Sants-Estació. Des d’allà agafar la Línia Blava (L-5) fins a l’estació Sant Pau – Dos de Maig.
  Bus + Metro: fora de la terminal de l’aeroport, cal prendre l’AEROBUS fins la Plaça de Catalunya, caminar fins la Plaça Urquinaona i agafar la Línia Groga (L4) fins a l’estació Guinardó – Hospital de Sant Pau.

Campus de Bellaterra

Campus de la UAB
08193 Bellaterra
Cerdanyola del Vallès

Accessos

 • En cotxe:

Autopista AP-7, direcció Girona – França, sortida Universitat Autònoma.
Autopista C-58, direcció Sabadell-Terrassa, sortida número 8 (connecta amb l’AP-7, direcció Lleida – Tarragona). A l’AP-7 s’ha de prendre la calçada lateral: a 1000 m. sortida Universitat Autònoma.
GPS:
Introduir les següents adreces: Carretera de Bellaterra a l’Autònoma i/o C/ Joan Vila Puig, ambdós de Cerdanyola del Vallès.
Coordenades:
Latitud: 41,499340 / Longitud: 2,096230

 • En tren:

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya: Línies S2 (Barcelona Plaça Catalunya – Sabadell) i S55 (Barcelona Plaça Catalunya – UAB. Només circula en dies i períodes lectius).
Estació de Bellaterra: per anar a Vila Universitària i a l’Hotel Campus
Estació Universitat Autònoma de Barcelona: per anar al centre del campus.

 • Des de l’aeroport:

Tren RENFE– fins a l’estació de Barcelona-Plaça Catalunya. A l’estació de Plaça de Catalunya cal agafar els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FGC (direcció Sabadell) i baixar a l’estació de Bellaterra (per anar a la zona de Vila Universitària) o a la de Universitat Autònoma de Barcelona (per anar al centre del campus).

Tren RENFE– fins a l’estació de Barcelona-Sants. A l’estació de Barcelona-Sants cal canviar de tren i agafar-ne un en direcció Cerdanyola-Universitat (connexió amb els autobusos de la UAB).

Autobús (Aerobús) o taxi fins a Barcelona-Plaça Catalunya. A la Plaça de Catalunya s’ha de connectar amb els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya-FCG